alt en mamma ber om til jul – egentlig

 • At alle i familien rydder hvert sitt fra gangen når de kommer hjem
 • At alle sjekker hva som skal vaskes eller kan brukes en dag til når klær tas av. OG velger å benytte seg av de aktuelle av tre skittentøykurver hver kveld: En for hvite tekstiler, en for mørkt og en for midtimellom
 • At alle bretter det resterende tøyet og legger det i en bunke på badet

Den perfekte helårsgaven til meg!

Og så en ting til. Og den tingen har jeg kjøpt selv. Hvorpå jeg sa til mine barn: Kan dere tenke dere å gi meg denne til jul? Det syntes de var en helt strålende idé. De pakket den inn med liv og lyst, og skrev lapp! Og HELT ærlig: Jeg gleder meg skikkelig til å pakke den opp!

Parisisan Chic – A Style Guide av Ines De La Fressange

Det er denne boka som er i pakken: Parisisan Chic – A Style Guide av Ines De La Fressange

Anbefalt av Selveste Mammadamen

Har du kjøpt noen godbiter til deg selv som ligger under treet fra Pus eller en annen luring?

God lillejulaften til deg!

Ellen

6 tanker om “alt en mamma ber om til jul – egentlig

 1. Tilbaketråkk: mitt juleønske | ellens oase

 2. Men Ellen – slik er det i kriker og kroker, i gang og på badet – for ikke å snakke om ungerommene og mitt egen soverom. Har du noen gang sett meg blogge så mye fra de rommene ;)? I år har jeg ikke ryddet sybordet i stua en gang – bare passet på å ikke få det med på bildene i går. Jeg har senket kravene så langt det nesten går ann – for å være forsvarlig i forhold til å være mamma – jeg gruer meg egentlig til hele dagen – for stress, MÅ-ting og press er jeg allergisk for – og i dag faller mye logistikk på mine skuldre med besøk, gjesterom og slikt. Men tvitvi. Jeg kommer igjennom. De beste ønsker for deg og dine ;). Klem

  Liker

 3. Det var jammen meg flotte ønsker! Jeg ønsker meg akkurat det samme. :-)Vet du, jeg har helt glemt å handle noe til meg selv for å legge under treet. Men når sant skal sies så har jeg vært veldig flink til å handle til meg selv, smykker og sånt på julemarkeder i desember. Ha en flott julefeiring!

  Liker

 4. Den boka har jeg også skaffet meg! Det var tidligere i høst,riktignok, og ikke som julegave, men jeg har fortsatt ikke lest hele, så jeg plukker den nok frem igjen i ferien. Når Glamourbibliotekaren også anbefalte den, måtte jeg sjekke den ut. Mange fine tips og tanker i den! Riktig god jul!

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s