VENTER PÅ FAR. BARNDOMMENS DRØMMEJULEPYNT OG MATERIELL LYKKE!

Osram juletrebelysning 
Ekstrapære fulgte også med!

Vi kjørte mye strekningen Tønsberg – Sandefjord da jeg var liten. Særlig i jula. Og vi kunne se inn til folk. I noen hus hadde de kulørte juletrelys. Jeg drømte om å leve i et sånt hus. Et morsomt hus. Etter alle disse år med underbevisst lengsel etter symbolet på en gøyal jul, i farger, har jeg i dag realisert drømmen. Den gikk i oppfyllelse helt av seg selv. Jeg kom over denne pakken med juletrebelysning. Av den helt ekte typen. The original. Jeg eier de nå. Akkurat sånne som fantes da jeg var liten på 70-tallet.
Nå gleder jeg meg til å vise de til Thomas. Han har vært i Tokyo i ei uke nå. Kommer i morgen. Med Japanjulegaver i kofferten. Til oss. Og så har vi denne overraskelsen til ham!
Det var uhørt å ha noe annet enn hvite julelys på treet i vår familie, men jeg har aldri hørt om noen barn som synes at de hvite er finest. Jeg har aldri sluttet å synes at de fargede er finest. Og nå har jeg mine egne!
HURRA!
Jeg forventer ikke at du digger disse, bare at du gleder deg litt med lykkelige meg!
Pust dypt, klistre på deg et smil og ha en god da’n føre da’n føre da’n!
Ellen 
Og ja, de er kjøpt på nr 13 i Tønsberg!

2 tanker om “VENTER PÅ FAR. BARNDOMMENS DRØMMEJULEPYNT OG MATERIELL LYKKE!

  1. Hihi..du er bare helt herlig!! Tenk å komme over dette da – som du har så mange gode minner om da dere kjørte mye i julen! Gratulerer vil jeg bare si! Slapper helt av jeg, ikke stresset i det hele tatt. I år har vi faktisk talt ikke tre i det hele tatt – for første (og siste tror jeg) gang. Skyldes det at vi skal reiser bort i julen og alle vet jo det at juletrær sluker vann den første tiden og da er vi ikke hjemme og får passet på treet. Men men… jul blir det uansett og vi gleder oss til å dra til Sørlandet!Dette tenker jeg blir siste "ønkset" fra meg til deg i år – GOD JUL!!klem

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s