RAK FOR SCRAPPERE OG KORTLAGERE DER UTE

Blomster fra Ingvild Bolme kurset mm

Jeg har en liten julegave til scrapperne og kortlagerne der ute. En RAK som blir trukket blandt de som legger igjen en kommentar her. Som bonus legg deg gjerne til som følger og følg min Facebook Ellens Oase side!

Jeg har vunnet og fått endel blomster i det siste. Når jeg er helt ærlig med meg selv så vet jeg at jeg ikke kommer til å bruke dem. Blomster i scrapping er av en eller annen grunn ikke min greie. Så til dere som digger blomster så er disse tilgjengelige. Jeg trekker 20. desember. Så får du noe å scrappe med i romjula!

Om du ikke scrapper blomster eller i det hele tatt så har jeg en annen RAK på gang. En bok om Den bevisste forelder – The Counscious Parent. Klikk deg til linken og bli med! Bli gjerne med på begge.

Supergod dag til deg!

Ellen

Og PS: Det blir mer interiørblogging, men det er så vanskelig med bilder og lys. Burde ta meg god tid….

9 tanker om “RAK FOR SCRAPPERE OG KORTLAGERE DER UTE

  1. Åh Ellen, jeg krysser fingrer og tår og till og med knär for denne!! Er det noe i scrapping som jeg elsker så er det blomster og speciellt Prima!!Håper du har det fint, selv har jeg data-problem….som vanlig!Fölger er jeg siden lenge!

    Liker

  2. Ingen husoppdatering i dag? Neivel, da venter jeg til i morgen eller noe da :DMen jeg vil gjerne være med på denne RAK'n for jeg eelsker jo blomster og lager knapt noe kort/LO uten en blomst! Snille damen!Følger er jeg jo også som du vet 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s