DEN LILLE LESEHESTEN GRATIS APP!

Den lille lesehesten er Achehougs lettlestbøker. Flere forlag har de senere årene lansert lettlestbøker for unge lesere. Det har også kommet lettlestbøker som har et innhold tilpasset mellomtrinnet. Som er veldig bra. For de som trenger litt lenger tid på å bli habile lesere, og for større barn som lærer norsk som andre språk.

Lesehesten har nå også kommet som app. Her en en lenke til lesehest app GRATIS:

Den lille lesehesten – gratis app

Riktig god lørdag til deg! Jeg skal utføre mitt årlige (har det blitt) skuespilleroppdarag med to replikker i morgen. Jeg er Elsa i «Gubben og Katten feirer jul!» På skolen og barnehagen der barna mine går. Jareteigen Montessoriskole. Det er tid for juleverksted. Lavvo, snekkerversted, bytting av ski, skøyter etc, kafe, julepynt og pepperkakebaking. Litt pes, men veldig koselig når vi kommer igang!

2 tanker om “DEN LILLE LESEHESTEN GRATIS APP!

  1. Skuespiller du…forundrer meg ikke at du har fått en rolle. Selv om det er en rolle med få replikker er jeg sikker på at du er en viktig brikke! Kose deg i morgen, høres ut som det kan bli koselig ja 🙂 god helg!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s