FAVORITTINNLEGG OG BILDER UKE # 47

Mine favorittbilder uke # 47. Det fredligste jeg vet. Et lite barn som sover. Uansett om lyset kommer på, eller jeg holder hånda hans. Den varme tørre hånda til et sovende barn. Når jeg holder en sånn hånd føler jeg at jeg er verdens heldigste.

Mitt favorittinnlegg fra uke # 47 er det om den kresne ungen som pluteslig spiser sushi som en annen verdensvant luring.

Lørdag morgen spurte han: – Kan vi spise omelett her? Det betydde foran TV. Waldemar har aldri spist mer enn en liten bit omelett / kokt egg / stekt egg. Han har fått småbiter de siste månedene. Som han har spist med sterk motvilje. Jeg holdt på å besvime da han da det. Og selvsagt måtte jeg ta min del av kompromisset. Så det ble omelett foran TV. Og han spiste alt. Så stolt.

HER ER SUSHIINNLEGGET 

Skjønn mandag til deg enten du fikk advenstaken på plass i går, eller om du tar alt det der med knusendde ro!

Ellen

En tanke om “FAVORITTINNLEGG OG BILDER UKE # 47

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s