BOOKS I LOVE # 1 LILLELORD

Av bøker som har gjort dypt inntrykk på meg så er Lillelord av Johan Borgen den aller sterkeste. Innsikten i menneskelighet, og evnen til å beskrive hele verden i ett menneskes lille univers slo meg helt i bakken. Denne boka var den første gaven jeg ga til min kjære. Så viktig for meg å gi. Hva som skjer når man ikke er ærlig mot barn, når man tilbyr barn en perfekt tilværelse som egentlig ikke eksisterer. Når man i all sin kjærlighet glemmer at et menneske også må eksponeres for motstanden i livet. Da må sannheten og urmennesket i oss finne liv et annet sted. Ekte, fornøyelig og oppklarende. Noen ganger skremmende. Troverdig og varmt, selv når det er uhyggelig. Hva barn forstår og tolker av hva de ser og opplever. Alt vi voksne gjør som former barna vi lever med. En påminnelse om hvordan det er å være barn. En vekker.

Løp og les!
Har ennå tilgode å høre om noen som ikke har blitt berørt av denne boken.
Hva med deg?

2 tanker om “BOOKS I LOVE # 1 LILLELORD

  1. Denne har jeg ikke lest Ellen, men du vekket virkelig nysgjerrigheten min! Leste jo så mye før i tiden, men har blitt litt borte underveis. Kanskje jeg får ta en tur på biblioteket!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s