ART JOURNALING – INSPIRASJON – BLOGGUTVIKLING

Jeg jobber med å utvikle bloggen min. Foreløpig strippes den bare ned. Tar bort elementer. Sliter litt med å ta bort skrytekapper og teller. Men det skal nok bort det og. Har planer om flere ukentlige poster. Startet den om BARN OG MAT for tre uker siden. Tenker på å legge til LITTERATUR og SITATER som har med BARN å gjøre. For eksempel av min store inspirasjon i livet MARIA MONTESSORI. Vurderer også å gjøre noe med KUNST. Siden jeg har 2 1/2 års universitetsutdanning i kunsthistorie bak meg. Gøy å bruke det til noe. Fikk ideen nettopp da jeg skulle Google litt om London før min reise. Som nærmer seg!

Var inne på Tate Modern som viser Gerhard Richterutstilling nå. Så mye inspirasjon! Også til scrapping, Art Journaling og annet gøy.
Viser her noen Gerhard Richterbilder. Helt i Art Jurnalinggata spør du meg!

 • Tysk
 • 80 år gammel
 • Retrospektiv utstilling på Tate Modern nå
 • Har gravet mye i sin families forhold til Nazi-regimet

Og jeg skal finne ut mer. Har sett bilde nr 3 her på Moderna Museet i Stockholm i 1997. Stort og mektig maleri. Om bare noen få dager er jeg der! I London. På Tate Modern. På Gerhard Richterutstilling!

Hva tror du?
Har du lyst til å lese om Litteratur, Kunst, Barn?

4 tanker om “ART JOURNALING – INSPIRASJON – BLOGGUTVIKLING

 1. Ja Siv Helene, jeg jobber egentlig med saken. Prøver å begrense kategoriene mine fordi jeg hadde så mange. Har nå en som er barn og en som er mat. Kanskje jeg skulle slå de sammen igjen?

  Liker

 2. Du burde velge kategorier på innleggene dine ellen.. da er det lettere for andre og lese.. .) om noen ønsker og lese om barn og mat kan de trykke på den linken i sidelinja så får man opp alle de innleggene 🙂

  Liker

 3. De siste produktbildene mine har jeg tatt i et låverom vi malte i sommer. Hvitmalt tak, vegger og gulv – og med åpen dør slik at rommet fylles med lys. Så enkelt å ta bilder!

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s