SELVHJELP # 35 – ART JOURNALING – FARVELL KONTRTOLL

Jeg jobber med meg selv når det gjelder oversikt, innsyn, kontroll. I veiledning. Jeg trenger ikke vite alt, trenger ikke ha kontroll på alt, trenger ikke kunne alt.

OG
MED
DETTE
SETTER
JEG
KONTROLLBEHOVET
MITT
I BRANN –
OG VIPS
SÅ VAR ET BORTE

Viste denne til min elskede. Et løfte om en mer avslappet kjæreste. Og jeg lo. Thomas ble tankefull. Han sa: «Du kan jo kanskje beholde litt kontroll Darling, i og med at jeg ikke har noe særlig!»

Har du mye kontroll?
Er du ute av kontroll?
Har du full, men avslappet kontroll?

God dag!!!

5 tanker om “SELVHJELP # 35 – ART JOURNALING – FARVELL KONTRTOLL

 1. Veldig, veldig flott Ellen! Temaet er viktig! Det er vel mange av oss som sliter litt med dette. Kunne slippe opp litt, men allikevel ha litt kontroll! Takk for at du deler!klem fraMette

  Liker

 2. Denne var lekker! Er veldig fascinert over disse AJ greiene… men har ikke turt å prøve meg selv enda. Jeg er nok også av de som liker å ha kontroll på det meste.

  Liker

 3. Jeg har ganske god kontroll, blir litt stressa hvis jeg ikke har det. Men takler det greit, klarer å forholde meg ganske rolig. Litt spesielt dette med kvinner og kontroll – vi må liksom føle at vi har styring på det meste…

  Liker

 4. ❤ !!Viktig å slippe litt opp, men som din elskede sa… kan jo være godt å ha litt da:0)Helt hærlige sider, og de bokstavene var laget med knallflott effekt!!God helg!!

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s