Art Journaling – Kulørt presse og I LOVE LONDON

Jeg sluttet å kjøpe ukeblader for gangske lenge siden. Noen år siden. Nå har jeg begynt med Art Journaling, og da TRENGER man ukeblader for å klippe og lime. Siden jeg ikke hadde et eneste ukeblad – eller magasiner heter det kanskje – har jeg nå kjøpt tre på en uke. Og her kommer en ny unnskylding: Høstferie, det er jo en bra grunn til et ukeblad, eller hur? Ja, så nå sitter jeg her med Alt for damene, Stella, Og Elle SHOPPING. Hey, hey, ikke så mye å bruke til Art Journaling i det bladet, men: JEG SKAL TIL LONDON! Og jeg må jo drive litt undersøkende arbeid i forkant! (Ja, jeg er jo interesseert i kunst også, så jeg har gjennomgått guideboken min også!) Det underlige er at jeg har lyst på et ukeblad til. Dette er som sukker, jeg vil bare ha mer når jeg får det! Hva skjer med meg?

Har du en Guilty pleasure når det kommer til kulørt presse? Mote, interiør, hage, foto, computers? Vil du dele det her? Har du kanskje ditt ultimate Art Journaling ukeblad/månedsmagasin?

God dag til deg enten din favoritt er Glossy Magazines eller A-Magasinet!

2 tanker om “Art Journaling – Kulørt presse og I LOVE LONDON

  1. Hihi… jeg fikk også en ny aha-opplevelse av ukeblader/kulørt presse/reklame etter mitt AJ-kurs.Har kjøpt Kamille jeg, der er det både masse bilder å bruke samt litt artige tekster av og til (ref min AJ: skal ikke tisse mer i stølene dine)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s