Portettfotokurs med LeneNabon

I CASAhelgen var jeg på Portrettfotokurs med Lene Nabon. Hadde egentlig meldt meg av, da jeg oppdaget at kurset tok utgangspunkt i bruk av speilreflekskamera. For det har jeg ikke. Solgte det jeg hadde lenge FØR jeg fikk barn, fordi jeg syntes det var så tungt å ha med meg. Og jeg har innsett at det ikke kommer et nytt i hus med det første. MEN: Jeg merket at det fristet, da jeg fikk prøve et av de nye, avanserte kameraene.

Har bestemt meg for at jeg må se min begrensning for hva jeg klarer å sette meg inn av tekniske duppeditter på samme tid. For tiden setter jeg meg inn i min nye Mac, og en pulsklokke som jeg ikke har fått helt  taket på ennå. Det er mer enn nok for lang tid fremover. Har jo et liv å få dreisen på, he he. Og så er det Hipstamatic for iPhone. Mange morsomme muligheter, men litt sjansespill med hensyn til nok lys. Det er Hipstamatic jeg har tenkt å holde på med når det handler om fotografi, i overskuelig fremtid. MEN: En dag har jeg bedre oversikt, og om jeg da har penger til det, så blir det nok et mer avansert kamera. Og i motsetning til før-i-tia: Nå går det jo an å eie FLERE kameraer!

For meg er det nytt å arrangere barna mine for og ta bilder. Jeg har aldri gjort det før.  Har villet ha dem i naturlige situasjoner. Ser at det er gøy med fotostunder. De er jo også større nå, så lettere å få til. Her har jeg lekt meg med iPhonen. Og barna var med. Blir nok mer i dag!

Tusen takk Lene for at du delte med oss. Jeg ble full av fotoentusiasme etter kurset ditt!

Her er Lene Nabons Blogg

2 tanker om “Portettfotokurs med LeneNabon

  1. Flotte bilder av flotte gutter! Tenk at man kan ta så bra bilder med en mobiltelefon – hvem ville trodd det for noen år siden? Har et digitalt speilreflekskamera, og er veldig fornøyd med det. Men det er stort å drasse med seg overalt.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s