SELVHJELPMED SKRIVING # 33 ART JOURNALING

En av mine aller  første Art Journaling sider.
Laget på CASAtreffet høsten 2011


INNI MEG ER DET EN LITEN JENTE SOM TRENGER OMSORG. DET MÅ JEG HUSKE.
Små jenter og gutter inni oss reagerer slik vi lærte da vi var små. Fikk vi mye kjeft som barn, blir vi stresset når vi hører kjefting som voksne. Levde vi med lunefulle voksne, blir vi stresset av uklare og urimlige budskap. Selv om vi vet at vi reelt sett ikke er i en farlig situasjon så setter alarmberedskapen inn. Jeg må huske at det er den lille jenta inni meg som blir redd, og ikke voksne meg som vet at jeg ikke er i en farlig situasjon. Det er den lille jenta som trenger trøst.
Selvhjelp med skriving har handlet om å fortelle litt her i bloggen om min tilstand, jeg ville skrive meg frisk, men jeg fant ut at jeg ikke fikk det helt til uten å være alt for personlig. Og det var jeg ikke klar for. Nå har mye skjedd med meg, jeg har lært mye om å mestre livet mitt. Og jeg har lyst til å dele litt av det. En livslang prosess. Lærerik og morsom og viktig!  
Selvhjelp med skriving har også blitt til å skrive i «Jeg er bra – boken» som Mia Törnblom anbefaler. Der skriver man hver dag tre ting man er fornøyd med å ha gjort, tre ting man takker for, og tre ting man trenger hjelp til. Jeg ble tipset om Mia Törnbloms bøker da jeg gikk på stressmestringskurs hos Kirsten som driver Inspiratus. 
I helgen var jeg på Art Journalingkurs. Maling, stempler, ukebladklipp, håndskrift. Her er virkelig alt lov. Jeg kjente at hele kroppen min åpnet seg opp etter det kurset, det. Det å lage en bok av ting jeg har lært -, og lærer på min vei, er GULL! Jeg kan bla tilbake, se og bli minnet på gode tanker, lure triks. 
Jeg takker 
God dag til deg!

4 tanker om “SELVHJELPMED SKRIVING # 33 ART JOURNALING

  1. <3!!Så bra at du deler, Ellen!! Og så koselig at jeg har hjulpet deg med noe! Stå på!! Og ta vare på den lille jenta! Hun trenger trøst og omsorg og varme!!Jeg blir så varm i hjertet!!KLEMS

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s