Husker du hvor MYE vi lo da vi var på Tivoli Anton?

Utkledde som sjørøvere var vi på omreisende tivoli. Kanskje litt simpelt i våre voksne øyne, men når vi ser lyset i barnas øyne er det bare å revurdere sine egne fordommer. Tenke kanskje at Anton skulle være for stor til å synes at saktegående karuseller er noe særlig, men neida. Feil igjen. Helt topp! Og da de kjørte radiobiler ble jeg litt stressa av at storebroren kjørte mot alle de andre og krasjet hele tiden. Feil enda en gang. Waldemar lo HELE tiden og så mye at jeg trodde han skulle tisse på seg OG falle ut av hele greia. En fantastisk dag med omreisende tivoli på Åsgårdstrandstranda sommeren 2011.
Laget til The Colour Room # 77. 

En tanke om “Husker du hvor MYE vi lo da vi var på Tivoli Anton?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s