hermetiserer pærer og greier!

Min søte kusine Fiona og jeg! Hermetiserer pærer. Altså, vi skreller og skravler. Tante Anne holder styr på oppskriften, avverger at glassende blir stående i ovnen på 200 grader – og sprekker, koker og plukker opp pærene. Og skravler en god del! Ingen av oss tre har gjort det stort som jordbærplukkerere på akkort kan man si. Ble fort mye skravling og lite penger! Pærehermetisering er derimot svært nonprofitbasert, økologisk, og ikke reist i det hele tatt. En koselig dag for oss og barna. Været var formidabelt og vi kunne være ute hele dagen søndag 25. september. Sist vi gjorde det er for to år siden, og det er en dag barna stadig nevner som koselig. Og de koser seg stort når de kan holde på litt med en kniv, spise en god del og føle at de har tatt del i et fint arbeid som vi kan nyte utover høsten. Akkurat som oss.
!

 

3 tanker om “hermetiserer pærer og greier!

  1. Tilbaketråkk: naturens gaver 2013 | ellens oase

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s