SELVHJELP # 32 BRABOKEN!

Dette minialbumet, eller boken som det jo egentlig er, er inspirert av en skisseutfordring hos Studio Calico. Det nesderste bildet viser blomster jeg har laget til boken, og en ide jeg synes var lur: Å sette restebokstaver som sentrum på en blomst! Jeg har laget en BRABOK. Det er et ledd i min selvhjelpsprosess. Etter råd fra Mia Törnblom har jeg gått igang med en slik bok, og nå trenger jeg snart en ny. Denne gangen blir den selvlaget. Braboken handler om å hver dag skrive ned tre ting som jeg har gjort som er BRA, tre ting jeg TAKKER for i livet mitt, og tre ting jeg trenger HJELP til. Anbefales til skakkjørte sjeler!!!

4 tanker om “SELVHJELP # 32 BRABOKEN!

  1. Noen ganger likt, men det bety jo ikke at det ikke er viktig. Bare at du må fokusere MYE på det! Selvfølelse nå boka koster 129 kr. Anbefaler! Det er så viktig å huske på det vi gjør bra. Det negative gjør oss syke!

    Liker

  2. Kjempefint album, og en veldig god idé!Men om jeg skulle gjort det så er jeg redd for at det hadde blitt veldig mye likt hver dag. Og det er vel ikke helt bra? Da blir det vel liksom litt bortkastet, eller..? Det er kanskje redselen for å ikke gjøre det godt nok som snakker her nå, men ja, jeg ser for meg at det ville blitt mye likt på takke og hjelpe -punktene..

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s