LIDENSKAP FOR SKO


August er måneden da alle i Gode Minners Design Team skal presentere hver sin stil. Jeg fikk Fristyle, og det synes jeg var en supergøy oppgave å få. Det vankseligste var nok at man skulle bruke farger som ikke matcher. Ser ut til at jeg ikke klarer det på kommando. Lekenhet, maling, utenfor boksen og hånskrift er gøy. Så her er mitt resultat. En æra er over nå, de rosa skoene er lagret i det store arkivet på gjennvinningsstasjonen. Tre hull, og alt for små, men jeg har foreviget disse og de vakre Hello Kitty skoene fra i fjor»!

6 tanker om “LIDENSKAP FOR SKO

  1. He he, morsom og flott denne Ellen. Herlige farger. Liker de stemplene. Hvilket er det med firkantene?Og JAAAAA Ellen, jeg skal virkelig på Casa treffet:)))) Blir knallgøy å endelig treffest IRL:)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s