TIL UNGDOMMEN

Til Ungdommen, av Nordahl Grieg. Selv lærte jeg denne sangen da jeg gikk på folkehøgskole i Danmark 1986. Alle danske barn lærer denne på skolen. Jeg lærte denne sangen videre til mine aller første elever i 1994. Og jeg har lært den til alle elevene jeg har hatt senere. Og de har blitt glade i den. Bedt om å få synge den igjen, og igjen. Og om de tar med seg dette budskapet ut i verden, da er det håp. Krig er forakt for liv. Fred er å skape (……..) Vi vil ta vare på skjønnheten, varmen. Som om vi bar et barn varsomt på armen. Til minne om 22.07.11

5 tanker om “TIL UNGDOMMEN

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s