Å du er gammel!


Dette er første gangen jeg legger ut et bilde av noen uten å spørre dem om det er greit. Min mormor døde i 1981. Jeg var veldig glad i henne. Her er hennes venninner. På besøk hos oss i fjor sommer. Godt uti 90-års alderen. Da Anton så den første damen så han opp på henne og smilet ble større og større. Han sa: » Åååååååå, duuuuuuu eeeeeeer gammmmmmmmeeeeel!» Ja de er ganske gamle, og han hadde nok ikke truffet noen så gamle på så nært hold siden han var veldig liten. Så dette var virkelig en forsker og mennesskeelskers drømmeopplevelse. Har laget denne til Renees sommeroppgave hos CASAkreativ. Det er fra et bilde av noen gamle leker. Oppsettet og fargene skulle stemme. Tror de gjør…..

En tanke om “Å du er gammel!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s