Jeg kjører deg alltid trygt hjem broder!


Mine barns lek består mye av reising. De er sjåfører som kjører hverandre til ulike destinasjoner. Det er ikke den stol, pappeske, det teppe eller den tingest som ikke kan brukes. Her har en gammel kjelke og snøskyffelen raskt blitt til en doning mens vi voksne gjør klart det siste før vi går på tur. Utfordringen her er ALLE REGNBUENS FARGER: Fiolett indigio, blått, grønt, gult orange og rødt. Det er Mi@s sommer oppgave hos CASA kreaativ. Aldri brukt sååå mange farger før!

En tanke om “Jeg kjører deg alltid trygt hjem broder!

  1. Herlig! En sånn som jeg pleide å scrappe…Nå er jo alt scrappeutstyr rydda bort, men håper jo at jeg en gang finner fram sakene igjen og tar meg tid til å scrappe mere..

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s