Jeg vil OPP!


Denne har jeg laget til den herlige oppgaven Maria har laget til CASAsommer. BABYtema der det ikke er lov å bruke tradisjonelle babyfarger som lyseblått og rosa. Passet ferfekt til disse bildene jeg hadde liggende med el-gitartema på bodyen! Da Waldemar var på dette stadiet fikk Amigo servert maten sin i trappa, og vi hadde en grind nede. Både fordi Waldemar ikke skulle forsyne seg av den vidunderlige kattematen i tide og utide, men også fordi han ikke skulle smette opp trappa uten at vi var klar over det. Her er de to favorittsyslene kombinert: Klatring og kattemat i umiddelbar nærhet!

2 tanker om “Jeg vil OPP!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s