Dagen da folket tok Norge tilbake


VGs førsteside hadde denne overskriften i går. Det føltes så riktig og sant. Hadde avtalt å møte en venninne i Oslo i går. Barna og jeg kjørte. Vet ikke hva jeg hadde forventet, men jeg hadde nok ikke dratt inn dit om jeg ikke på forhånd hadde en avtale. Og det var vakkert og kjærlighetsfylt på hvert gatehjørne, hver hekk og fontene. Jeg så ikke en skulptur uten en blomst i hånden. Jeg er så glad vi dro. Det var en uvanlig ro, uvanlig mange smil. Jeg følte meg kanskje for første gang skikkelig stolt over å være en del av det norske fellesskapet. Og kronprinsens ord: «I dag er gatene fyllt av kjærlighet,» har festet seg i langt inne i meg. Og jeg håper at det fortsetter sånn for all tid. Takk alle! Layouten aer av min niese Agnes. På Holt Åpne gård i vår. Med kattunger!

2 tanker om “Dagen da folket tok Norge tilbake

  1. Vi skal fortsette med å ta landet tilbake. Det skylder vi alle som mistet livet og alle pårørende, og det er viktig for hvordan vi danner fremtidens Norge.Klem

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s