Se på meg!


Mitt julibidrag til Gode Minner. Vi fikk alle velge blandt Yaught Club serien til Webster Design. Nydelige ark, men akk, så vanskelige å bruke! Heldigvis hadde jeg dette bildet av min niese Regine. Hun sklir! Og denne sommeren sier Regine MYE seppå meg!!! Jeg har gessoet og laget tittel. Noe særlig mer fikk jeg ikke utrettet med disse nydelige arkene.

En tanke om “Se på meg!

  1. Synes du har fått utnyttet de fine arkene fint jeg Ellen! Når de er så dekorative i seg selv, er det ikke alltid lett å tilføre så mye nei. Herlig lita tulla du er tante til da!Ønsker deg en fortsatt fin sommer!klem fraMette

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s