NY MASKIN OG STOLTREKK
Jada, det er liv her! Mitt første innlegg med Mac, se hva jeg klarer!!! (Har bltt 44 år i det siste, say no more!)Legger ut de tre bildene jeg har på denne maskinen, som jeg endelig har fått på nett i dag. All by my self, og en god del tid med noen skjønne karer på Telenor kundeservice. Finfint å ringe Telenor i fellesferien, ingen ventetid! Viser frem disse stolene som Cathrine i Åsgårdstrand har satt nye puter og trekk på. Fine, kule OG gode å sitte på nå. Har jo egentlig et forsett om at alt vi har skal ungene kunne bruke. Skal innrømme at barna har måttet sitte på kjøkkenstoler etter at disse kom i hus. Har imprignert de altså…..

2 tanker om “NY MASKIN OG STOLTREKK

  1. Se her kom det interiørinnlegg, ja! Knall farge på veggen – kult! Har jo allerede ønsket deg til lykke med dagen, så da får jeg heller si til lykke med ny maskin! Og fortsatt god sommer – er innom i ny og ne;)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s