{SELVHJELP} volume 32 FESTING

har vært kraftig nedprioritert i min tilstand av utmattelse og stress. Ikke det at det er så mye festing å nedprioritere. Denne festen besto av en time for pynting, og to timer for festing. Det var det jeg orket rett før jul. Heldigvis er tilstanden adskillig mer energifull nå. Og i morgen tidlig kl 8.00 skal jeg til selveste Lavkarbodronningen Sofie Hexeberg (Forfatteren av Bli frisk med lavkarbo). Kl 8.00. Fastede. Veldig spendt nå. Denne har jeg laget til The Colour Room # 65.

3 tanker om “{SELVHJELP} volume 32 FESTING

  1. Så fint at du kjenner deg bedre nå. Det var hyggelig å höre.Det blir ikke så mye 'festing' her heller akkurat. Og når det er tid for det så er jeg den evige sjåfören :o) Men det går bra det også!Fiiiin side!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s