Denne vesle charterturiseten og familien hans er hjemme igjen

etter en uke på Kypros. Og på parkeringen på Gardermoen måtte mammaen tisse. Og de tre herrene. Da herrene var ferdige med å tisse i buskene sa en sjokkert 9 åring: – Skal du og tisse mamma? – Ja. – Jammen, det går jo ikke, du tisser jo NEDOVER! – Ja, jeg må sette meg ned. – Ja, sa han lille, du kan jo sitte på HAUK! Så da fikk vi slitne charterturister en herlig latter før der bar hjemover. Og om du lurer på hvorfor Waldemar har så mye papir på capen sin, så er det ikke papir. Det er FJÆR fra indianerfest i Bamseklubben!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s