Leken fra {evigheten}

Vann, sand, blader, grus, steiner. Vann som blir til en liten bekk. Som renner. Alle barn elsker denne leken. Når jeg ser på den, så kjenner jeg en stor ro. Og jeg er sikker på at denne leken lekte barna i steinalderen også. Det må de jo ha gjort. I denne leken drømmer man seg bort. Ser at vannet siles, og blir renere etter å ha gått gjennom demningen. Ser på et blad som flyter, så stopper det. Tenker at det er en båt. Som må få seile videre. Vi må hjelpe den. Sånn, der ja, der er den på vei videre. På reise. Inn i evigheten.
Laget til Skissedilla #115

7 tanker om “Leken fra {evigheten}

  1. Dette var flotte ord, nesten som en dikt! Liker tankene dine og er helt enig! Jeg liker godt fargene du har brukt og alle de flotte teknikkene.Takk for deltagelsenLula

    Liker

  2. Herlig LO!! og flott skrevet over her, det er slike ting som vi voksne har lett for å glemme – hvor enkelt ting kan være.Likte utrolig godt måten du har laget denne på, med den store hvite flaten og det grønne (mist/colorwash) rundt. Også den lille rekken med ovaler på toppen!Ha en flott pinsehelgklemMrianne

    Liker

  3. Nydelig Ellen! Jeg kan ennå kjenne lukten av denne leken og føle de kalde hendene. (PS. Skal se om ikke sommeren kan bringe nytt bilde til headeren, hi hi – jeg er jo en glad og humoristisk dame)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s