DAGdrømming – et ScrappeHusbidrag

Har laget denne layouten til en skisse som ScrappeHuset reklamerer for. Det er deres sponsor Nikki Silvis som har utfordringen.
Bildene er av min niese Agnes. Hun og Waldemar er født i samme år, går i samme barnehage og vi er naboer. De kan leke i timesvis Og når de gjør det, sakker de helt annerledes enn når vi er alle sammen. De snakker som oss voksne. Å være flue på veggen når de leker er som å være på en bra film på kino! Leken deres forteller mye om oss voksne rundt dem, og om hvor utrolig mye 4 – åringer forstår av verden og menneskelig fellesskap.

Har i det siste shoppet litt scrappesaker, men har fremdeles et forsett om å bruke opp gamle ting. Så her fikk jeg endelig brukt denne rosa blomsterremsen fra Prima. Den er jo søt, men jeg har hatt den liggende i ca 3 år uten å finne bruksområde for den. Har innsett at jeg faktisk ikke scrapper søtt eller vintage frivillig, og har sluttet å anskaffe meg «scrappesøtsaker». Den grønne BonBonen har jeg kjøpt på Gode Minner. De har dem i mange farger, superkule synes jeg!

5 tanker om “DAGdrømming – et ScrappeHusbidrag

  1. hvilke flotte farger du har brukt her på denne LO'en din….Og mange fine detaljer har du også fått med deg her…..gøy at du også er med -husk å også laste opp bidraget ditt hos NS…. :o)-ha en fin fin dag videre….

    Liker

  2. He he, jeg ville også trøbla med å bruke en sånn blomsterremse – det er rart med det hvordan ulike scrappere har sine stiler og preferanser. Vet jo at mange synes det er supervanskelig å bruke mønsterark – særlig flere på en LO. Det er jo sånt som du og jeg klarer. Men du klarte blomstene også:)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s