Walk on ice and JUMP!

Mitt bidrag til The Colour Rooms palett #59. Ikke akkurat mine farger, men desto morsommere å se at det GÅR. Bildet er tatt 30.01.11. Brygga er islagt, og vi er klare for å forsiktig og barbeint bevege oss over isen før vi jumper utti. Ja akkurat det siste ordet der er litt jug altså. Vi går forsiktig uti og bruker lue på vinteren. For det er kaldt å komme opp. Nå som været er så fint og sjøen holder 10-12 grader fatter jeg ikke at vi orket. MEN det er gøy og en renselse både for kroppen og sjelen!

3 tanker om “Walk on ice and JUMP!

  1. Så kul Ellen, du har virkelig fått din egen stil;) kaller den 70-talls stil jeg;)Vi hadde siste badet 1.1.11. Anne Gerd var syk noen uker og da kom vi ikke igang igjen, men satser med friskt mot på nytt nå i år:D

    Liker

  2. Det er fascinerende med den isbadinga di…Jeg trøbler med å bade midt på sommeren, til og med..Nydelig LO, her var den liksom både "Ellen-rotete" og pen-og ryddig på en gang.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s