{BRUNT} minialbum!

Brunt minialbum er ikke akkurat min favoritt altså. Og det var heller ikke Celine Navarros favoritt. Derfor ga en venninne henne utfordringen å lage et! Og den utfordringen ga hun til oss på Work Shop # 9 i Colourful Designs. Her er min løsning. Og for deg som ga meg en pakke fra en hemmelig venn: Her kan du se at dette albumet hadde ikke blitt til uten din hjelp! Bildene er fra høstferien på hytta på Blefjell. Skulle egentlig vært med Sepia bilder. Jeg synes dette var så moro at jeg tror jeg må lage et til. Dette ble laget på ting jeg hadde liggede. Nå har jeg vært på Gode Minner og kjøpt mer BRUNT, utrolig!

4 tanker om “{BRUNT} minialbum!

 1. Titt titt….har du savnet meg? Travle tider….men endelig på besøk her jeg:D Kule ting du lager Ellen, men visste du jo hi hi. Lag flere minialbum, det er gøy;) Og brunt behersker du jo;) Stor nestenhelgklem fra meg;) Og jeg kommer snart på besøk igjen;)

  Liker

 2. Så stilig minialbum! Likte den brune tonen jeg da og kan tenke meg det hadde blitt like flott med bilder i sepia! Ha en flott tirsdag!Kari

  Liker

 3. Jeg liker både minialbum og brunt jeg Ellen;) Synes dette ble utrolig flott! Mange morsomme bilder og så fint at du har fått med så mye tekst. Artig å ha et lite album fra en begivenhet synes jeg, i stedet for å sitte å bla i stoooore album;)Ønsker deg en flott uke!klem fraMette

  Liker

 4. Så stilig det ble! Liker nå brunt jeg, men det har du sikkert sett. Sitter og studerer og lurer på hvordan du har laget det, men finner ikke helt ut av hvordan. Kunne godt tenkt meg å lage slike minialbum selv og må da lage de fra bunnen, i og med at jeg ikke har slik bind-it-all. Noe jeg ser at du ikke har brukt, så da blir jeg nysgjerrig da vet du ;)Ellers håper jeg du har hatt en fin dag og ønsker deg en flott uke!Klem

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s