BUNADSrealisme og Skissedilla

OSS alle fire på ett bilde, en sjeldenhet! Tatt 17. mai i fjor. Hadde samme antrekk i år, så ingen grunn til fotografering…. Jeg hadde nemlig en plan om å få på bunaden i år, for første gang på fem år. MEN. Det gikk ikke. Så, jeg har tatt til fornuft, og hatt en samtale med meg selv. Undelig at jeg ikke har hatt disse fornuftsresonnementene med meg selv tidligere. For når jeg skal være ærlig så har bunaden vært god å ha på bare en gang. Til min konfirmasjon. Og jeg har ingen planer om å bli 48 kg igjen. Så jeg har tatt til vettet. Vært på Husfliden. Skal ta mål på tirsdag. Og kanskje blir den ferdig til jeg skal i konfirmasjon 5. juni. Det hadde vært gøy! Laget til Skissedilla # 112.

6 tanker om “BUNADSrealisme og Skissedilla

  1. Du er jo så fin Ellen,bunaden blir sikkert moro å få på seg igjen,og er vel ikke mange som ikke må sy den ut:)Gleder meg til å se deg i den:)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s