En rørende {OVERRASKELSE}

I dag kom det en pakke til meg i posten. Som jeg ikke kunne ane hva var. Bak på pakken sto det: avs: en hemmelig venn. Jeg åpnet og inni lå denne skatten av scrappeting. Farger og stæsj som passer perfekt for meg. Dette ble jeg rørt av altså! Og jeg ANER ikke hvem den er fra. Det vil si at jeg aner, for det er ikke så mange som digger stilen min, tross alt. Og det er ikke så mange jeg vet om som har ting som passer min stil. Så jeg har en aning, men jeg aner likevel ikke. Er det deg som rører en annen på en tirsdag?

6 tanker om “En rørende {OVERRASKELSE}

  1. Hmmm, ja, hvem kan det være, mon tro? Kanskje ei som driver og rydder fordi de snart skal legge ut huset for salg?Uansett: Bra at du ble glad!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s