SE – en tann er borte!

Jeg var relativt aktiv med å dokumentere min eldste sønns tannfelling, og sannelig fant jeg ikke noen gamle bilder! Jeg blir ikke ferdig med 6-åringen som fenomen. De er noe helt for seg selv og tannfellingen er et utrolig vakkert og sjarmerende symbol på alt det fantastiske en 6 åring er. Denne har jeg laget til Skissedilla denne uken, skal tru hvilket nummer det er? Noe med hundre i allefall!

6 tanker om “SE – en tann er borte!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s