Inspirasjon fra CASAtreff

Jeg var på CASAtreff i helgen, i Melsomvik. Litt fredag og litt i går, men egentlig bare noen timer fordi jeg hadde så himla vondt i halsen og feber. Så nå har jeg vært hos doktrær’n og kan brife med KLASSISK streptokokkinfeksjon. Jaja, greit å være hos doktoren for noe det fins piller mot, en uke med penicillin så er alt bra igjen! Denne layouten er inspirert av Ruffas kurs med stæsj fra goodibagen. Et kurs jeg ikke var på, men jeg satt rett ovenfor Gosti/Sigrid, som hadde vært der…Veldig morsom å lage, og min lille niese Regine er til å spise opp på disse bildene synes jeg!

5 tanker om “Inspirasjon fra CASAtreff

  1. Først..GOD BEDRING!!:) Sender over en kjempeklem og varme tanker, det pleier å hjelpe liiitt, i hvertfall på humøret!:))..så til bidraget ditt…Ooooi da vennen, denne LO'en kledde deg utrolig godt, men var litt uvant fra det jeg er vant til å se hos deg!:) Rååflott dekker mange andre ord, og da står jeg for det!!:))Håper vi kan treffes snart, alle sammen, og go'jentene har både tid og overskudd til å orke oss i butikken!:)Er du der på dagtid noen dager?:)God klem, ellen

    Liker

  2. Stakkars deg da som er syyyyk! Ikke noe godt det nei!Men det er ingenting som hemmer kreativiteten ser jeg…he he…Kjempetöff layout med koselige bilder. Som de sier i Sverige " En tuff breud(=jente) i Lyxförpackning!" Liker godt de ringene som ser ut som de er etter en kaffekopp.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s