Basic Grey til Gode Minner

Hadde ikke helt fulgt med jeg. Var sikker på at Aprilutfordringen til Gode Minner var vinter. Burde jo skjønt at det ikke var riktig, hello det er April! Så jeg har laget en til til Gode Minner, med riktig tema; VÅR. Den kommer senere. Uansett, denne layouten er laget med Basic Grey papirer og brads. Hipstamatic for iPhonebilder. Den gode samtalen for meg, kommer blandt annet på skitur. Da har man tid til å tenke og snakke laaaangsomt, ingen som avbryter, ikke noe annet man holder på med. Vi går. Og snakker. Var ute en tur i går. Skiføret er på siste verset her nå. Var det opp til meg så tok jeg gjerne et lite snøfall til, men der er jeg nok alene, hehe. Deilig med vår i luften også. Har sett årets første krokus, og DET er skjønt!

En tanke om “Basic Grey til Gode Minner

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s