Skissedilla # 104 og takk og pris for nye briller til ungen min!

Halloween 2010, og Anton ville være Harry Potter. Han hadde nettopp fått nye briller og dermed et selvskrevent Harrykort på hånda! Og takk og pris for nye briller, oppgradert med en hel grad fra +4.5 til + 5.5. Og jeg har noe å si om dette: Har du en unge med synsproblemer så dobbeltsjekk med en annen øyelege. Særlig i forhold til skolestart. Jeg har stolt blindt på den øyelegen han har vært hos. Det skulle jeg aldri ha gjort. Anton var fire år første gang jeg forsto at han kunne lese. Da leste han POLITI i messingskilt på Politihuset i Tønsberg. Han sa » Mamma hvorfor står det POLITI der, det er jo ikke noe Politi her». Og dermed forsto jeg at han leste, for det er ikke en sånn Politilogo. MEN: Fordi han har sett så dårlig og ikke hatt riktige briller har det vært veldig vanskelig for ham å lese det man leser på skolen. POLITIskiltet er ti meter opp på veggen, ikke rart han leste, langsynt som han er. Jeg MASTE meg til en kontroll på sykehuset etter å ha hørt om andre som har hatt dårlig erfaring med samme øyelege. Der fikk jeg vite at de fullkorrigerer alltid barnas syn, og SÆRLIG rundt skolestart! Har ikke lyst til å legge ut noen med navn her, men om du er i tvil for din egen del, send meg en mail så får du svar. God dag, med det synet og de brillene vi har, og kanskje en second opinion hos øyelege/ortoptist!

5 tanker om “Skissedilla # 104 og takk og pris for nye briller til ungen min!

  1. Ellen, du er alltid like sprek i farger og scrappestil! Kule bilder, tøffe farger og liker teksten du har skrevet:-) Jeg er i ferd med å introduseres for Harry Potters verden, og det ser ut til at jeg har litt i vente:-)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s