Hvor lenge vil det vare??????

Jeg strikket meg jo DENNE LUA. Og til min store overraskelse ville gjerne Anton 9 ha MAKEN! Det ble uten blomster. Hvor lenge vil det vare, at han vil ha noe som er likt mitt? Herlandussen altså, det gjelder å ta vare på øyeblikkene! Her er en fornøyd ung herre på skitur med morra si på søndag. Jeg digger det deilige været om dagen akkurat her jeg bor. Påskesol. Så en liten skitur i dag og!

4 tanker om “Hvor lenge vil det vare??????

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s