Farger jeg ikke ville valgt selv!

Gul, grønn, blå og rød, ja det høres greit ut, men å blande grått i – hm. Gøy med utfordringer! # 4 Work Shop Colourful Designs. Her er den lille Helena første gang vi så henne. Lille Julaften 2010. God søndag kjære bloggleser!

2 tanker om “Farger jeg ikke ville valgt selv!

  1. Fargene høres helt greie ut, men så kom det der med grått…Men du klarer jo sånt helt supert!Ang domenenavn – noe jeg har tenkt på lenge. Da jeg skulle opprette bloggen min, var det allerede noen som hadde tatt navnet piasverden. Så jeg måtte ta noe sånt langt og vanskelig piasverden-pia-blogspot-et-eller-annet. Nå har jeg bare piasverden. Enkelt og greit. Ingen flere endringer enn det:)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s