{SELVHJELP} VOLUM 28 BADEHETTE OG GAMLE KUNSTER PÅ NY

Anton kaller denne for badehetta. Fordi jeg har strikket den til å bade med. Tror nok ikke han har sett en ekte badehette, men blomster har den. Takket være CASAkreativ har jeg tatt opp strikke-og heklekunsten igjen. Selvhjelp i hver maske! Fordi det er deilig å kjenne at jeg kan noe jeg hadde glemt. Og fordi at det er bra for meg å komme på det om dagen. For er det noe jeg har blitt alt for god på, så er det å se hva jeg ikke får til, ikke rekker, ikke tror jeg klarer. Så de enkle, banale tingene er viktige å huske på. Vi mennesker kan mange ting!
Og ps: Det rosa garnet er fra en genser jeg var så glad i da jeg var liten.
Og ps 2: Sannelig var det ikke noen som likte denne.

3 tanker om “{SELVHJELP} VOLUM 28 BADEHETTE OG GAMLE KUNSTER PÅ NY

  1. Badehette og badehette fru blom….Jeg synes den ser veldig söt ut der den sitter!Det morsomme er at jeg holder akkurat på å scrappe en side av min yngste med en lignende söt lue. Jeg har ikke värt på TCR på kjempelenge, men nå er det YSS som er sponsor og jeg er på deres DT. Så jeg tenkte väre med. Men selvfölgelig er jeg sent ute. Ladder nok opp en dag for sent siden jeg må vente på foto dagslys…sören også….

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s