CASApapiralong # 1 Januar og LIVET ER NÅ!

Her er min CASApapiralong for januar. Casakreativ har en en-i-måneden-oppgave hele året igjennom. Her er min første. Vi skulle bruke tape. Min er kanskje ikke så synlig, men bildene er brødskiver med smør – og lille-ungen min. Et yndet motiv. Fra hverdagen. Hverdagen kommer tydeligere frem i disse dager. Vi har våre kjære venner i Tokyo, og det står for meg hvor sårbart og uforutsigbart livet er. Fredag kom vi hjem etter middag hos mormor. Waldemar hadde sovnet i bilen. Jeg bar ham inn. Stoppet litt på gårdsplassen. Så stjernene, månen, den mørke himmelen. Tenkte på at livet er nå. Det er nå den lille elsklingen sovner i bilen og er tung og varm, og jeg er sterk mamma som bærer ham inn. For snart er han for stor. Livet er nå. Her hos oss og for alle hele verden rundt, hele tiden.

2 tanker om “CASApapiralong # 1 Januar og LIVET ER NÅ!

  1. Du er så flink til å dokumentere hverdagsbilder Ellen! Herlige bilder av gromgutten og så lekkert med de "klammene". Livet er nå – det er sikkert og visst. Man vet ikke hva som kommer i morgen.Mange klemmerMarianne

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s