Det er MIN pappa som er julenissen!

Her er vi på utejuletrefest i barnehagen hos Waldemar og på Antons skole. Waldemar sirklet tett på julenissen, og oppdaget til sin elleville glede at det var HANS pappa som var julenissen. Han sa det til alle og smilte: Det er MIN pappa, det er MIN pappa!! Faren og jeg har vært litt uenige når det gjelder nissen, dvs det er vel egentlig jeg som er uenig med nesten hele resten av verden. Jeg er inderlig opptatt av at vi ikke må lure eller lyve for barn, for da vet de ikke når vi snakker sant. Så jeg har alltid sagt at det er noen som kler seg ut. Barna synes det er veldig spennende med nissen likevel. Denne har jeg laget til skissedilla # 100. Der kan vi velge mellom alle de hundre skissene. Jeg valgte denne av Brit fra januar 2011.

8 tanker om “Det er MIN pappa som er julenissen!

  1. Hehe så utrolig kul side du har laget og søt historie. Her juges det nok ang. nissen, men jeg har en 3 åring som vet hva mensen er og hun gleder seg til hun får pupper(dåner!)så jeg er ærlig på mye annet hihi.Klem Lula

    Liker

  2. Åhh, så søt! Både LOen og historien bak. Vi har både truet med nissen og jugd til ungene om at han finnes. Håper på tilgivelse i ettertid om dette og mangt…

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s