Gode Minner – HURRA for meg og hvordan gjøre en herre forlegen

Jeg har en stund kjent på at jeg må finne meg en ny vei, på scrappefronten. Man kan hente inspirasjon fra andre, men ofte så blir det jeg lager et slags kompromiss, av hva jeg ser andre lager, hva jeg tenker andre liker, og litt meg. Jeg har en trang til å lage noe som er bare meg. Selvsagt helt umulig, jeg er jo påvirket av andre, men jeg vil, vil, vil frigjøre meg fra hva jeg tror andre liker. Helt umulig det og selvsagt. Jeg bestemte meg for å prøve Lettersize, og for å lage enkle layouter, med lite pynt. Fredag skulle vi DT jentene på Gode Minner lage en ny layout om oss selv til å henge i butikken. Jeg satte friskt i gang med min første Lettersize ever, men jeg hadde ikke tenkt på at de ville ha samme format på alle layoutene og at min dermed ikke passet i systemet med de andre 12×12 layoutene. Så jeg har laget en ny til Gode Minner, denne. Lettersizen var jeg så fornøyd med at jeg tok sjansen på å sende den til Skissedilla selv om den ikke var laget til den skissen egentlig. Og Broggis valgte min som ukens vinner. JEG BLE SÅ GLAD! Dette var en fantastisk boost for min scrappeselvtillit, takk, takk, takk, smask, smask, smask! Og apropos smask. Barna og jeg svingte en tur innom en bilforhandler i går. Bagasjelokket hadde gått i vranglås UTEN at lokket var lukket. En herre ble med ut for å beskue fadesen. Han fikset problemet med hammer og skrutrekker og dermed kunne jeg trykke på ÅPNE på fjernkontrollen, bilen var god som ny, og jeg lettet og glad. Så glad at jeg sa: «Nå ble jeg så glad at jeg NESTEN fikk lyst til å kysse deg!» Den stakkars herren ble veldig forlegen, og kunne ikke komme seg fort nok inn og bort fra den kyssegale kvinnen. Og jeg så for meg Trond Kirkevåg glisene med boka si: «Vart du skræææmt no?»
Og ps Alt dette fås kjøpt på Gode Minner, som så godt som alt det andre jeg bruker i scrappingen min.

4 tanker om “Gode Minner – HURRA for meg og hvordan gjøre en herre forlegen

  1. Du burde da ha scrappeselvtillit? Du har din egen tøffe stil! Flink til å mikse mønstre og farger. Ellen-LOen er kul, som alt annet du lager. Smask.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s