Tannpuss, farger og en smak av svunnen tid

Palett og min layout til The Colour Room # 42. Blidene er tatt i 2010 høstferien. Trolsk tåke på hytta. Barna elsker å pusse tenner UTE. Her Waldemar i truse og det han kaller HYTTEgenser. Bildene er tatt med Hipstamatic for iPhone. Går litt trått med selvhjelpsblggingen om dagen. Har kommet til et slags veiskille. Må tenke ut hvordan jeg skal fortsette. Plutselig ser jeg vel en løsning. Jeg har immidlertid tenkt å begynne med Amerikabrevblogging. Brevene er skrevet av min tippoldefar i årene 1894 – 1899. Han skrev de til tre av sine sønner som på den tiden jobbet som snekkere i New York. Guttene tok brevene med hjem til Norge igjen. Jeg har lest dem den siste uken og de berører meg veldig. God lørdag venner – kjente og ukjente!

En tanke om “Tannpuss, farger og en smak av svunnen tid

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s