Mammas gode hjelpere

Dette er et deilig minne fra min bursdag i sommer. Barna og jeg steller i stand til selskap. Jeg har alltid ferie når jeg har bursdag og det er så koselig å holde hageselskap på begynelsen av sommeren. Min bursdag åpner på en måte hagen for sommeren. Å rense jordbær er en koselig aktivitet der alle kan bidra på sitt nivå. Den lille kjelen Waldemar har foan seg hadde min tante da hun var liten. Nå bruker jeg den til å smelte smør og varme en melkeskvett i. Den er så søt, og Waldemar synes den er perfekt til hans prosjekter. Jeg digget denne skissen fra skissedilla # 94, og jeg har laget en layout av denne til CASApariralong for januar også.

6 tanker om “Mammas gode hjelpere

  1. Så herlig LO! Likte veldig godt oppsettet ditt. Så lekkert ark da, må ha vært kjøpt inn til akkurat disse bildene 😀 også de herlige bildene da!Ha en fortreffelig uke!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s