ISBADING SOM KALORIBOOSTER!

I disse forsettenes tid er det bare å hive seg på med gode råd. Sissel (bildet), min venninne fra gymnastida tok turen fra Hallingdal for å debutere som isbader idag. Da hun fikk høre at man forbrenner like mange kalorier på å bade i iskaldt vann, som på å jogge, sa hun: «Da gjør jeg jo tvert dette!» Kilden til denne informasjonen finnes på storm.no – der du får svar på om isbading er sunt. God helg, med eller uten varme (hadde meg en runde i et Jacuzzi i går også) eller kalde bad!

3 tanker om “ISBADING SOM KALORIBOOSTER!

  1. Herlig:D Vi fikk ikke badet sist helg da min "kompangjong" var syk. Planen er å gå i morgen, men det spørs litt på føret. Frister ikke så veldig å vasse i masse snø mend regnet høljer ned……………men men, vi får se….og noen joggetur blir det iallefall ikke he he. Ha en fortsatt fin helg Ellen;)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s