EXPLORE VIKINGS

Disse bildene er fra Lofotr. Vikingmuseet på Borg i Lofoten. Jeg mener å huske at langhuset de har funnet stolpehull etter der, er det største fra denne tiden som er funnet noe sted. 18 meter langt. Det er et levnde museum på den måten at vi kunne prøve å bruke redskaper de hadde på denne tiden. Håndholdte mølleteiner til å male mel med. I brødet kom det like mye stein som mel, så de hadde veldig slitte tenner!Men hva med magesekken? Vi prøver bor og høvel her på bildene. Og jeg har jo en sløydlærer i bunnen av meg selv, he he. Folk satt rundt omkring og sydde i skinn, vevde etc. Et flott museum!

Layouten er laget til The Colour Room # 40

4 tanker om “EXPLORE VIKINGS

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s