Å slutte med smokk

En smokk må jo sluttes med. Og tannlegen foreslo at Waldemar kunne gi sutten sin til julenissen. Waldemar var innstilt på det, men mammaen – jeg da – følte at det var litt urettferdig at Waldemar var den eneste som skulle måtte gi noe til nissen for å få gaver, og at han etter å ha fått noe skulle legge seg uten sin kjære sutt. Så jeg tenkte, og tenkte. Da jeg så Ninas julestrømper – så kom en ny ide. Jeg kontaktet Nina, strømpa kom i posten, og lille julaften la Waldemar smokkene sine i strømpa før han la seg. Da han våknet julaften morgen så lå gaven han hadde ønsket seg aller mest i strømpa. En prinsesseseng var det han ønsket seg. Det han fikk var en rosa baldakin til å ha over senga si. Og han ble glad for den! 99 kroner på Kid interiør = LYKKE. Nå er han stor gutt og bruker ikke smokk lenger, bare prinsesseseng! På bildet har han lagt smokkene i strømpa, så smilet er LITT påklistret. Og ja, helt riktig, han har Hello Kitty nattkjole!

4 tanker om “Å slutte med smokk

  1. Waldemar er den kuleste gutten i barnehagen! Å han har alt funnet sin stil. Han er skikkelig god der han kommer i rååååsa crocs og Kitty effekter ;-)Utrolig smart å legge smokken i julestrømpa!! Å takk for tips. Bare litt trist at Helma må vente et år til hehe! Var hos tannlegen uken som var, å hun hadde visst et såkalt åpent bitt. Så nå må vi ta smokken om natten også, å det blir nok lite populært!Godt nytt år forresten 🙂 Hils skjønnasene dine!

    Liker

  2. Ha ha, herlig! Synes det er kult at du lar ham få prinsesseseng og Hello Kitty klær – mange hadde nok blankt nekta det…Lur metode å bli kvitt smokken!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s