{SELVHJELP} volume 26 MAT som medisin

Når man er på underskudd av krefter er mat noe man ikke orker å legge mye energi i. Og det er dumt, for er det noe man trenger når man er på lavenergi så er det skikkelig mat. De siste årene har det blitt slapt med innovative kjøkkenløsninger. Og jeg som er så glad i sunn mat, og å lage mat! For lite grønnsaker, bønner og annet viktig. Hjemmebakt brød er svært enkelt når man har en sånn bakemaskin. Den ønsket JEG OSS til jul i fjor – og vi fikk det. Siden i sommer har den bare stått der. Hjemmebakt brød er sunt, billig og nydelig. Deilig å stå opp til. Jeg har bakt to denne uken. HVERDAGSGLEDE!

3 tanker om “{SELVHJELP} volume 26 MAT som medisin

  1. mmmmm nå ble jeg sulten altså…. Har også slik brødbakemaskin, men har mistet oppskriften:( så nå brukes den bare til å lage pizza deig i…. Men jeg har planer om å lage noen rugbrød snart, håper bare ikke det blir med tanken….

    Liker

  2. Åh, ja det er jo SÅ godt med hjembakt brød.. Og SÅ mye billigere..Har selv begynt å bake brød for et par mnd siden, nam nam! :)Ha en fin søndag!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s