{SELVHJELP} volume 26 NYTTÅRSVISJONER

Jeg har visjoner for det nye året. Ordning och reda. Synes det låter mer morsomt på svensk. Kanskje takket være IKEA? Uansett, det nye året skal innebære et tommere hjem. Jeg skal rense og rense for overflødige ting. Et kott, kjelleren og et par skap. Et siste rom som skal sluttrenses. Et loftsrom. Mye er bra, mye er gitt bort og kastet gjennom årenes løp. Så er det jokeren i huset. Det er et stort loft her i huset. Der har jeg aldri vært. Og jeg har bodd her i snart elleve år! Thomas har vært der altså. Og jeg vet at der ligger gamle brev og magasiner etter mine olde – og besteforeldre. Tar ikke bare en ettermiddag å ta fatt med sånt. I følge Feng Shui tankegang er det på loftet fremtiden ligger. Fortiden i kjelleren. Så: rense fortiden, nåtiden og til slutt FREMFIDEN. Feng Shui eller ikke, jeg tror inderlig på oversikt og ryddighet! Inderlig godt nytt år alle, med eller uten rot å rense i!!!

5 tanker om “{SELVHJELP} volume 26 NYTTÅRSVISJONER

  1. Det renses her også, men det ser ut til å være et evigvarende prosjekt.lurer på om jeg skal gå inn for at hvis det skal en ny ting inn dørene, så skal to ut. Men da er det kanskje fare for at jeg plutselig sitter tomhent. Mye ville være vunnet om jeg "byttet" en mot en.Klem

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s