BROTHERS and still best FREINDS


The Colour Room palette # 38. Jeg liker disse utfordringene veldig godt. En skisse er bra å starte med, og fargepalettene gir virkelig utfordringer om å gå utenfor sin egen boks, og det er bra! Her er mine engler for omtrent tre år siden. De er litt sinna på hverandre også, men mest av alt veldig glade i hverandre! Anton drømmer om at han og Waldemar skal bo på hytta når de blir voksne!

En tanke om “BROTHERS and still best FREINDS

  1. Så herlig!! Synes denne paletten var "vrien" så jeg "droppet" ut av den med en gang jeg så den.Men du har jammen meg klart det nydelig. Herlig bilde og så liker jeg detaljene dine. Sånn som strker/piler rundt LOen bl.a.Ha en god natt og nå husker jeg ikke helt om jeg ønsket deg godt nytt år i forrige innlegg, men gjør det uansett en gang til – Godt nytt år – håper det blir et flott år for deg, både på den ene og den andre måten!KlemmerMarianne

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s