{SELVHJELP} volume 25 I BADEDRAKT

Dette er egentlig en test for å se hvor mange lesere jeg får ved å skrive badedrakt i tittelen. Jeg hadde nok aldri trodd jeg skulle legge ut et badedraktbilde av meg selv hverken på Facebook eller her. Og det er nok allermest for å tøffe meg litt. Min elskede mente at det ikke ser ut som jeg koser meg så veldig på det bildet. Og det har han nok rett i. Det er mer moro enn deilig å bade i 10 kalde 1. juledag. Det er etterpå det er deilig. Man blir lett og ledig i kroppen, og det kjennes FRISKT! Jeg spurte en kiropraktor (Mamma skal du kjøre traktor? hilsen Waldemar) i går om han trodde vinterbading var bra for meg. Han svarte noe nølende at han synes det var sannsynlig at det økte gjennomstrømmingen i kroppen og at sirkulasjon er det aller viktigste for en kropp. Så er du i beit for et nyttårsforsett så har jeg kanskje gitt deg en ide!

3 tanker om “{SELVHJELP} volume 25 I BADEDRAKT

  1. Det er nok ikke ordet badedrakt som får meg til å stikke innom, men at dette ikke er for pyser, kan jeg vel trygt si.Ha en flott nyttårsfeiring og så blogges vi videre i 2011.Klem

    Liker

  2. Nå kom jeg ikke egentlig innom fordi det står badedrakt i teksten, er på en liten bloggrunde for å ønske godt nytt år. ;-)Men jeg må si jeg blir imponert av at du orket å gå uti vannet i denne kulden. Jeg klarer knapt å gå utenfor døren uten 4 lag klær på.Klem Kari

    Liker

  3. Ikke fått noen kommentarer ennå? Men masse besøk? hihi…Jeg er imponert jeg – ingen over ingen ved siden!Har ingen problemer med å forstå at det hjelper på gjennomstrømmingen i kroppen 😀 Ellers, har en fortsatt god romjul og et godt nytt år :)KlemmerMarianne

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s