{SELVHJELP} volume 24 ET INTERIØRMAGASINFRITT HJEM

Nå skal jeg vise litt fotoløgn fra heimen her. Selv synes vi jo at vi har det koselig, og på oversiktsbildet her ser det helt ryddig og fint ut. Min favorittkakeboks etter farmor og dokkevogna etter mormor. Sannheten er jo at det ligger puter på gulvet, lego, pledd som er brukt til hytter sammen med putene, som også fungerer som båter, fjell og annet kjekt. Det ligger klær som er for varme og defor har blitt forlatt ummiddelbart, DVDer, kanskje noen scrappesaker, en symaskin, noen aviser, en slåbrokk. Og alt dette ryddes noen ganger om dagen. Barna er greie og rydder, allikevel altså.
Her i huset er det FAR som kjøper interiørmagasiner. Og jeg leser dem – jeg vil nesten si mot min egen vilje. Så nå har jeg pakket ned alle sammen. Min elskede skal ta de med på jobben i morgen. Det er der han bruker Interiørmagasin-inspirasjonen sin. For jeg – jeg opplever også disse bladene som et stress av hvit vellykkethet. Og nå som vi er ferdig oppusset så skal vi ha en inderlig interiørpause – lang. Bare bo, og helst kaste litt.
Ta en titt på det GELENDERET vi har fått på vår nyervervede oppvaskmaskin! Den gamle gikk istykker lillejulaften kl 14. Gjester kom kl 17. Ble litt jobb for far det der. Den var nemlig 2 cm høyere enn den gamle. Så han måtte sage LITT. Så ble det ikke plass til ledningen da. Men vi fikk REKKVERK. Detta finner du ikke i et INTERIØRMAGASIN! God romjul!

En tanke om “{SELVHJELP} volume 24 ET INTERIØRMAGASINFRITT HJEM

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s